Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària, la primera junta directiva de l’any a les instal·lacions d’ESADECREAPOLIS.

La mateixa ha comptat amb la presència del vicegerent de Recerca de la UAB, Ivan Martínez; i la coordinadora del Hub b30 a la UAB, Roser Salvat, que han presentat la plataforma creada l’any 2018, amb l’objectiu de fomentar la innovació de las petites i mitjanes empreses del territori. Es tracta d’una plataforma que dóna suport a les empreses i institucions per detectar els seus reptes i necessitats per millorar la seva competitivitat, i oferir-los la solució més adequada, a través de la col·laboració i la interacció.

La iniciativa nascuda de la col·laboració entre el Parc de Recerca de la UAB, la Universitat Autònoma de Barcelona, Eurecat i l’Associació Àmbit B30, permet a les empreses accedir a equipaments i infraestructures d’alt nivell i treballar amb personal investigador d’alt nivell científic i en l’avantguarda del coneixement. Es desenvolupen projectes a mida, dissenyats per cobrir necessitats específiques de cada empresa o institució. A través de formació, assessorament, investigació col·laborativa o accés a talent, el Hub B30 pretén ajudar a les empreses i entitats a ser més innovadores i competitives.

Sant Cugat Empresarial s’ha convertit en la primera associació empresarial en adherir-se a la plataforma Hub b30. L’acte de signatura del conveni va tenir lloc el passat 21 de novembre.