aaBoix rep també la insígnia d’or de la Cambra de Terrassa. 

Els empresaris de Sant Cugat Empresarial han nomenat Frederic Boix com a president d’Honor de l’associació en el marc de l’assemblea general celebrada el dia 11 de juny de 2015. Boix, que va presentar la seva renúncia a la presidència executiva de l’associació per motius de caràcter personal, ha estat al capdavant de l’associació d’empresaris de Sant Cugat des de la seva creació l’any 2005.

Per la seva part, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa va lliurar al president d’Honor de Sant Cugat Empresarial la Insígnia d’Or de l’entitat com a reconeixement públic per la seva trajectòria com a president de l’associació empresarial durant 10 anys. La imposició de la insígnia es va celebrar en el marc de la cerimònia de lliurament dels Premis Cambra 2015 que va tenir lloc el dia 18 de juny.

El reconeixement posa de relleu especialment la seva constància en trobar sinèrgies conjuntes i que ha permès que s’estableixi una estreta col·laboració entre l’associació Sant Cugat Empresarial i la Cambra, impulsant diferents projectes en pro de la defensa del teixit empresarial de Sant Cugat del Vallès i del conjunt de la demarcació. Frederic Boix, que ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de les assegurances, també ha estat vocal consultor de la Cambra de Terrassa des de l’any 2006.

Més informació

TOT SANT CUGAT 17 juny 15

VIAEMPRESA 18 juny 15

TERRASSA INFORMA 17 juny 15

CUGAT.CAT 17 juny 15

SANT CUGAT INFORMA 17 juny 15

LA VANGUARDIA DIGITAL 18 juny 15

EUROPA PRESS 18 juny 15

DIARI TERRASSA 18 juny 15

TOT SANT CUGAT 20 juny 15

Entrevista a Frederic Boix. TOT SANT CUGAT 5 juliol 15

aaa

3