L’associació manté la seva aposta per la proximitat amb el territori i les seves empreses associades amb una nova junta directiva itinerant.

Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la primera Junta Directiva de la temporada. En aquesta ocasió, la reunió s’ha celebrat a les instal·lacions del nou Hotel Holiday Inn Barcelona Sant Cugat, associat a Sant Cugat Empresarial, promogut pel grup immobiliari Europa Center, també socis de l’entitat, que va ser inaugurat el passat 13 de juny.

El nou hotel urbà de quatre estrelles, situat al carrer Danubi, compta amb 208 habitacions i 170 places d’aparcament, un restaurant de servei complet i un centre de conferències.

Nit del soci de Sant Cugat Empresarial

Durant la reunió s’han ultimat els darrers detalls de la Nit del Soci de Sant Cugat Empresarial, que es celebrarà el proper dijous 29 de setembre a Casa Fuster Masia Sant Cugat, que reconeixerà el paper de quatre empreses associades, que han demostrat un ferm compromís amb la tecnologia i el desenvolupament sostenible. Les companyies guardonades seran H.A.U.S., Solideo, Robin Cam i Karibou.

Les inscripcions a l’acte es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

El nou Hotel Holiday Inn Barcelona Sant Cugat, acull la primera reunió del curs de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial

D’altra banda, l’associació segueix treballant en l’organització de la propera edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que es celebrarà el proper 17 de novembre a l’Auditori del Banc Sabadell, que debatrà sobre la situació geopolítica i geoestratègica mundial.