Aquest dijous al vespre, l’Ajuntament de Sant Cugat ha organitzat la 1a Nit del Teixit Econòmic de Sant Cugat, que ha reconegut un total de 23 entitats i empreses per la seva llarga trajectòria i per ser referents al municipi.

L’acte, celebrat al Teatre-Auditori de Sant Cugat, ha comptat amb la presència de prop de 400 representants del teixit econòmic de la ciutat, i del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Sota el lema ‘Passió pel que som’, l’Ajuntament de Sant Cugat ha reconegut aquest dijous al vespre l’aportació del teixit econòmic de la ciutat.

Sant Cugat Empresarial, ha estat una de les entitats reconegudes per la seva representativitat al sector sector productiu de Sant Cugat. També han rebut un reconeixement les entitats Sant Cugat Comerç, ADE Vallès, XDESC, Cambra de Comerç de Terrassa, PIMEC, CECOT, CCOO, UGT i La Politja.

Durant la trobada, també s’ha lliurat un reconeixement a empreses i comerços pels seus més de 50 anys d’antiguitat a Sant Cugat com són:  Calçats Bartrolí, Carnisseria Sagarra, Ferrer Internacional, Grup Catalana Occident, La Merceria, Maria Àngels Llegums, Nino Álvarez, Pastisseria Sàbat, Perruqueria Garcia, Perruqueria Siscu, Productos Naturales, Serrajòrdia Taller de Pa i Ferreteria Sabadell.

L’acte també ha recollit les intervencions de diverses empreses que han explicat per què van apostar per establir-se a Sant Cugat. Han estat les associades HP, Grup Catalana Occident, i Fluidra, així com Nino Álvarez, Sant Cugat Esports, Tous i Pastisseria Sàbat.

La 1a Nit del Teixit Econòmic de Sant Cugat ha comptat amb el patrocini de Sant Cugat Empresarial, Eurofragance i Hewlett-Packard.