Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació de ‘La Teva Cambra’, candidatura que es presenta a les eleccions al ple de la Cambra de Comerç de Terrassa del proper 20 de setembre.

Sant Cugat Empresarial dona suport a la candidatura encapçalada per Ramon Talamàs, que aspira a revalidar el càrrec de president de l’entitat.

L’acte, celebrat a la Masia Can Ametller, ha comptat amb la presència d’una representació d’empreses de Sant Cugat Empresarial.

La candidatura ‘La Teva Cambra’ està formada per un grup d’empresesautònoms i entitats que presentant-se pels diferents epígrafs i modalitats, donen suport a en Ramon Talamàs, en la seva aspiració de revalidar la seva actual presidència.

Una d’aquestes entitats que donen suport a Talamàs, és Sant Cugat Empresarial. Representats pel past president i soci de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, l’associació ha presentat la seva candidatura al ple de la Cambra de Comerç de Terrassa per l’epígraf 11.2.

presentació la teva cambra

En el seu discurs, Ramon Talamàs ha agraït la col·laboració de Sant Cugat Empresarial i de Cecot.

 

Eleccions al Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa

El nou Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa estarà format per 45 membres, 35 seran escollits a les eleccions mitjançant sufragi lliure, igual, directe i secret, entre tots els electors i electores de la Cambra, classificats per grups, categories i subcategories; 5 membres elegits a proposta de les organitzacions empresarials, territorials i intersectorials més representatives; i finalment 5 membres, elegits entre les empreses de major aportació voluntària que figurin en el cens.

Es podrà votar del 15 al 19 de setembre de forma telemàtica, i el 20 del mateix mes de forma presencial a la seu de la Cambra de Comerç de Terrassa.

En total estan cridats a votar a les eleccions de la Cambra de Comerç de Terrassa empresaris de 12 municipis: Sant Cugat, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.