Aquest dimarts la vicepresidenta i gerent en funcions, Concepció Curet: i la directora de relacions publiques i comunicació Haidé Ibars, han assistit a una nova edició del Café d’Innovació del Hub b30, sota el títol “Com podem fer les pimes més competitives a través de la intel·ligència artificial?”.

La trobada celebrada a la seu de Cecot, ha comptat amb la participació del secretari general de Cecot, Oriol Alba; del director de l’Àrea Digital d’Eurecat i director del CIDAI, Joan Mas; i del director associat del Centre de Visió per Computador, Dimosthenis Karatzas, que ha explicat com es pot ajudar a les pimes des d’un centre públic de recerca.

L’acte ha servit per apropar a les pimes del territori com poden aplicar la IA a la seva empresa per a esdevenir més competitives. Les empreses Canmartex i Masats han explicat com han aplicat amb èxit la intel·ligència artificial en els seus processos. La trobada també ha comptat amb un debat on s’ha analitzat quines són les oportunitat i les barreres per l’adopció de la IA en l’àmbit empresarial.

Sant Cugat Empresarial assisteix al Cafè d’innovació del Hub B30 dedicat a la intel·ligència artificial en l’àmbit empresarial