SCE Dinar femeni dones coaching empoderamentEl divendres 24 de febrer va tenir lloc el primer dinar de dones empresarials de Sant Cugat Empresarial a les instal·lacions del Junior Restaurant, situat al Club Junior de Sant Cugat, a on van assistir-hi 22 empresàries associades a SCE per a parlar de l’empoderament de la dona sota la dinàmica de coaching d’Isabel Custodio, consultora d’Indeed Social Consulting.

En un format amable i distès es varen tractar les claus per a l’empoderament de la dona a la seva vida professional i privada, com poden ser millorar la confiança, l’autoconeixement i la identificació de tots els recursos dels quals disposen.

“Cal aprendre a regular les teves expectatives”, va assenyalar Isabel Custodio com una altre punt molt important a tenir en compte, en referència a les altes exigències que les empresàries s’imposen a elles mateixes i que poden ser perjudicials.

Amb metàfores i exercicis en els quals varen participar totes les assistentes, en aquesta edició del ‘Dinar en femení’ va haver-hi una gran col·laboració, permetent donar molts punts de vista per a benefici comú i compartint eines per a poder millorar en el dia a dia.

 

SCE Dinar femeni dones coaching empoderament