La trobada digital organitzada per Sant Cugat Empresarial, analitzarà la reactivació de les operacions després de la Covid-19.

Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària, i de nou de forma telemàtica, la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial. Durant la mateixa, s’han ultimat els darrers detalls de la nova edició de ‘Diàlegs- Tribuna Sant Cugat Empresarial’, que se celebrarà el proper dijous 18 de juny a les 12h, amb la intervenció de la Directora de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat, Sonia Corrochano, que analitzarà la reactivació de les operacions aèries després de la crisi sanitària. (Inscripcions obertes).

La directora de l’Aeroport del Prat, Sonia Corrochano, ponent de la nova edició de ‘Diàlegs- Tribuna Sant Cugat Empresarial’

 

Assemblea General de Sant Cugat Empresarial

La Junta Directiva també ha acordat que durant la primera quinzena de juliol se celebrarà l’Assemblea General anual, que reunirà per mitjans telemàtics els directius de les empreses associades i on es procedirà al balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior. L’acte, que es va ajornar el passat 19 de març com a mesura de prevenció davant del brot de coronavirus, comptarà amb la conferència del president de la confederació empresarial multisectorial Cecot, Antoni Abad.

Iniciatives de la Taula d’Emergència  Econòmica Local

Durant la sessió, també s’han valorat les diferents mesures que s’estan debatent en la Taula d’Emergència Econòmica Local, formada per l’Ajuntament de Sant Cugat, Sant Cugat Empresarial, i la Cambra de Comerç de Terrassa. L’associació empresarial mostra el seu suport a la campanya d’ajudes a pimes i comerços, que el consistori presentarà amb més detall durant les properes hores.

Increment d’associats

Finalment la Junta Directiva, ha volgut posar en valor l’esforç comunicatiu realitzat des de l’associació per estar al costat de les empreses associades durant aquest període d’emergència sanitària, que s’ha traduït en un increment del nombre d’associats.