Aquest dijous a les 18:30h es celebrarà a la Masia Rosàs una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que analitzarà la transcendència que tenen els grans esdeveniments esportius en l’àmbit econòmic i el desenvolupament territorial, amb el títol “Grans esdeveniments esportius: impuls econòmic o només il·lusió?”.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències del President del Consell d’Administració de Fira de Barcelona i President del Consell d’Administració de MAT Holding, Sr. Pau Relat; de la Vicepresidenta d’America’s Cup Event Barcelona, Sra. Aurora Catà; i del Conseller Delegat de l’Open Banc Sabadell “Torneig Conde de Godó”, Vicepresident Financer del “Real Club de Tennis de Barcelona” i Conseller Delegat de Ficosa International, Sr. Xavier Pujol. L’acte estarà moderat pel periodista, Jofre Llombart.

INSCRIPCIONS

Tribuna Sant Cugat Empresarial

Més sobre el Tribuna Sant Cugat Empresarial

Els Tribuna Sant Cugat Empresarial són un fòrum de coneixement a través del qual es debaten temes empresarials i econòmics, en sentit ampli, dues vegades a l’any. En les darreres edicions s’han abordat temes de gran interès com l’economia i biotech, la indústria i la logística 4.0, esport i economia global, el talent a les empreses, les perspectives del sector immobiliari a Catalunya, el transport i la sostenibilitat, els reptes energètics que té Catalunya, o el repte digital en el futur de la banca.