La 17a edició d’aquesta iniciativa, impulsada pels empleats de la companyia associada, bat rècords de recaptació i participació.

Els empleats del Centre Internacional d’HP a Barcelona han celebrat la 17a edició de la seva iniciativa més solidària, l’HP Charity Journey, que ha aconseguit una recaptació històrica de més de 100 mil euros que es destinaran al finançament de deu projectes solidaris d’entitats sense ànim de lucre, tots ells proposats per empleats de la companyia. Un camí que es va iniciar fa ja 25 anys, amb la celebració de la carrera benèfica “Guanya amb Solidaritat” (GAS).

La recaptació rècord aconseguida aquesta edició, així com l’alta xifra de participació tornen a demostrar la gran solidaritat de tots els professionals d’HP que, una vegada més, s’han bolcat en la iniciativa.

En aquesta edició, els empleats d’HP de Barcelona van presentar més de 45 projectes dels quals deu van ser seleccionats:

  • Protegir les tortugues marines de CRAM: es tracta d’una campanya de sensibilització per al sector pesquer de la província de Girona.
  • Projecte taller de Ceràmica de la Fundació 1957: presta tots els serveis per a contribuir a l’enriquiment personal i al benestar de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.
  • Club Digital de Fundació Salut i Comunitat: l’objectiu del qual és crear un espai social autosostenible per a fer costat a les persones amb falta de recursos tecnològics i millorar les seves habilitats digitals.
  • Projecte Empaties de Catalonia Fundació Creactiva: proporciona una teràpia ocupacional innovadora per a les persones de Catalunya amb diversitat funcional.
  • Desenvolupament de la cadena de valor de la fruita a Haití de Cesal ONG: amb el propòsit de les capacitats d’un petit grup de productors.
  • “Reps. Contra el Càncer” de Limited Edition Athletes: centrat en les persones amb un diagnòstic de càncer que s’enfronten a una cirurgia major per a extirpar el tumor.
  • Fira de treball per als futurs líders climàtics de Plant for the Planet: pretén empoderar als futurs líders climàtics espanyols promovent activament la reforestació i l’educació ambiental com a eines essencials per a aconseguir la Justícia Climàtica.
  • Atletisme adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Club Muntanyenc St. Cugat: dissenyat perquè les persones amb discapacitat intel·lectual desenvolupin les seves capacitats, la seva autonomia, la seva salut i treballin per la seva inclusió social posicionant l’esport com a centre de gravetat.
  • Equipament per a àrees de rehabilitació i esmorzar de l’Obra Social Cor de Maria: adquisició d’equipament per a les àrees de menjar i rehabilitació per a proporcionar atenció social i sanitària a la gent gran.
  • Contes a dues mans de Fundació La Roda: imagina un món sense barreres perquè tots els nens sords i amb problemes d’audició puguin gaudir de la cultura i l’oci.

La jornada solidària d'HP recapta més de 100 mil euros