Aquest dimarts una comitiva de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel seu president Jaume Vives, ha visitat les instal·lacions de la companyia Robin Hat, de la mà del seu CEO Javier Garrido, i de la seva responsable comercial, Pilar Bassas.

L’acte s’emmarca dins de la nova etapa de visites institucionals de Sant Cugat Empresarial a empreses associades, per donar a conèixer les seves inquietuds, observacions i aportacions empresarials a Sant Cugat del Vallès.

Sant Cugat Empresarial realitza una visita institucional a l'empresa Robin Hat

Sant Cugat Empresarial realitza una visita institucional a l'empresa Robin Hat

Sant Cugat Empresarial realitza una visita institucional a l'empresa Robin Hat

ROBIN HAT és una empresa fundada el 2015 i situada al Vallès. Es dedica a la fabricació de gorros de quiròfan de cotó reutilitzables per a entorns sanitaris, un producte únic fins al moment a l’Estat espanyol que ajuda a relaxar l’ambient a quiròfan, trencar el gel amb el i la pacient i, a més, generar cohesió en l’equip sanitari. La seva aposta és senzilla: gorros de quiròfan, fets de cotó 100%, còmodes, funcionals i divertits. Els estampats? Flors, superherois, coneguts personatges de dibuixos animats i el que us pugueu imaginar… La seva il·lusió d’omplir de color els quiròfans no té límits.

En poc temps van veure que era necessari apostar per la internacionalització, fet que els ha permès estar en 16 mercats mundials i seguir amb el seu pla d’expansió cada any. El 2019 ROBIN HAT va ser premiada amb els Premis Cambra al costat d’altres cinc empreses de Rubí (Barcelona). La companyia va rebre el premi a la Iniciació a la Internacionalització per la seva “capacitat creativa” per a implementar una sòlida política d’expansió d’un producte altament especialitzat, segons va indicar la Cambra.

ROBIN HAT, en el moment més crític de l’inici de la pandèmia, van gestionar més de dos milions de mascaretes lliurades gratis a residències, centres hospitalaris i col·lectius socials, amb l’ajuda de 22 mil voluntaris i voluntàries. El resultat d’aquesta experiència es tradueix actualment en ROBIN MASK, una nova línia de l’empresa que destaca per la seva col·laboració solidària, actual i contínua amb Creu Roja, Sor Lucia Caram, Fundació Elena Barraquer, Hospital Sant Joan de Déu, Dona’m Ales i nombrosos ajuntaments de Catalunya.