Catalònia Fundació Creactiva, organització sense ànim de lucre dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i / o en risc d’exclusió social, ha aconseguit el certificat Global Safe Site de Bureau Veritas, líder mundial en inspecció, certificació i assajos. Aquesta fita situa a la institució com la primera del seu sector a aconseguir aquesta certificació, que referma les seves mesures davant la COVID-19.

Global Safe Site consolida la seguretat dels protocols de Catalònia Fundació Creactiva en els seus centres i serveis davant el coronavirus, amb accions i estàndards més complets dels establerts per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Ministeri de Sanitat. Després de superar l’auditoria de Bureau Veritas, com a tercera part independent, Catalònia Fundació Creactiva reforça els seus procediments de prevenció, higiene, seguretat, neteja i desinfecció.

“Per a Catalònia Fundació Creactiva és molt important poder donar als treballadors, persones ateses, familiars, proveïdors i parts interessades la tranquil·litat que en tot moment hem pres les mesures adequades d’acord amb el que estableix la normativa vigent. Així, l’auditoria realitzada per Bureau Veritas ha confirmat que les mesures de Catalònia Fundació Creactiva compleixen, tant en relació a les persones, com en els processos establerts, com en instal·lacions i amb els procediments en prevenció de riscos, d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció”, destaca el Dr. Joaquim Serrahima, Director General de Catalònia Fundació Creactiva.

“Això ha estat possible gràcies a l’esforç i professionalitat de 800 especialistes decidits a atendre i protegir a més de 530 persones confinades en els diferents entorns i centres dels quals disposem (residències, llars, pisos tutelats, etc.)”, afegeix el Dr. Serrahima

“Per mitjà de la certificació Global Safe Site, Catalònia Fundació Creactiva demostra el seu compromís amb el compliment dels requisits de neteja, higiene i desinfecció, així com amb la implantació de les mesures de seguretat adequades en els seus processos, persones i instal·lacions. A Bureau Veritas, estem molt satisfets de treballar amb institucions com Catalònia Fundació Creactiva, dedicada a una labor fonamental per a la societat”, argumenta la Product & BD Manager en Bureau Veritas, Cristina Ortega.

Font: Bureau Veritas