RobinHat ha participat en la XVI Edició del Congrés d’Infermeria Quirúrgica, en format presencial a la ciutat de Pamplona, presentant la seva nova línia de mitjons ROBIN SOCKS.

En aquesta ocasió RobinHat posa el focus sobre la nova línia de catàleg de productes tèxtils: Mitjons de compressió per al personal sanitari, estampats originals, colorits i amb dissenys propis by Robin Hat.

“Fa temps que treballem en aquesta nova línia, la majoria dels nostres clients ens els demanaven, però sobretot ens remarcaven que portessin el nostre toc ROBIN HAT, és a dir que fossin originals, colorits i amb dissenys propis de la nostra marca”.

“Són un producte bàsic per a totes les persones que passen llargues jornades dempeus i en especial, per als nostres clients del sector sanitari, que de vegades han de fer guàrdies de més de 24 hores patint un gran desgast i cansament, que en moltes ocasions, s’acumula a les cames. Amb els mitjons de compressió el que busquem és el descans, el confort i l’alleujament però sobretot empoderar-los amb els estampats divertits segons el seu estat d’ànim” -Javier Garrido (CEO de ROBIN HAT).

Seguint la seva línia de sostenibilitat, han tingut cura de l’etiquetatge i el packaging, utilitzant material sostenible, eliminant el plàstic i minimitzant els residus en aquest producte.