SantCugat-Empresarial-Creix-Conveni-SignaturaEl dimarts 3 de maig a les instal·lacions d’ESADECreapolis a Sant Cugat, el President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i el president de Sant Cugat Creix, Albert Salarich, han signat un acord de col·laboració per a la realització conjunta d’activitats i promocions per als associats d’ambdues entitats.

SantCugatCreix compta amb 3.000 esportistes, 330 tecnics i 12.000 familiars en un projecte de cooperació de quatre clubs esportius amb la mateixa filosofia i les escoles de base mes grans de l’estat, tots amb primers equips a les màximes categories estatals.

Desenvolupan un programa formatiu global d’Ètica aplicada a l’Esport per a tota aquesta comunitat esportiva amb l’objectiu de potenciar la formació de l’esportista i que l’acompanya des de la iniciació fins a l’alt nivel. La Carta Etica s’ha convertit recentment en un programa d’abast europeu liderat per la Ciutat de Sant Cugat del que hi participen 5 paisos de la UE i dues universitats (Leicester i Rennes) referents a europa pel seu treball en l’etica aplicada a l’esport.

Sant Cugat Creix presenta també un ambiciós projecte de cooperació entre el món de l’empresa i l’esport, i per això comptarà a partir d’ara amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial.

D’aquesta manera, Sant Cugat pot comptar amb els beneficis que una associació entre el sector esportiu i l’empresarial pot arribar a aportar a la ciutat i a tot el seu teixit econòmic i social.

 

SantCugat-Empresarial-Creix-Conveni-Signatura