JD-SCE11novAhir dimecres 11 de novembre va tenir lloc la reunió de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on s’han destacat, com a trets principals, la nova col·laboració amb els Mossos d’Esquadra en matèria social, l’inici dels preparatoris de l’aniversari dels 10 anys de l’Associació, i les novetats en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa.

La nova col·laboració de Sant Cugat Empresarial amb els Mossos d’Esquadra és una iniciativa producte de l’interès d’ambdues institucions per tal d’eliminar la possibilitat de situacions de violència de gènere a dins de les empreses de Sant Cugat. Per a poder combatre aquest aspecte, els Mossos realitzaran visites informatives a les diferents instal·lacions del sector empresarial de la localitat, amb l’objectiu de conscienciar al les plantilles de treballadors de la necessitat de denunciar aquestes actuacions a dins de l’àmbit laboral.

D’altra banda, la Junta Directiva ja està començant a preparar l’aniversari dels 10 anys d’activitat de Sant Cugat Empresarial, que promet ser un esdeveniment únic com correspon al fet que es celebra, i que te, com a l’altre gran objectiu, el reconeixement explícit de tot el teixit empresarial de Sant Cugat, que pel seu dinamisme, creixement, volum i rellevància es ja un indiscutible referent al nostre país.

La Responsabilitat Social Corporativa, un cop mes ha estat present en la reunió, donada l’enorme sensibilitat de la població de Sant Cugat respecte a aquests temes i la necessitat d’un pla estratègic global que reguli tot plegat buscant el màxim benefici de tota la societat santcugatenca. Sant Cugat Empresarial pretén, i així ha quedat palès a la Junta per unanimitat, convertir-se en un element clau també en aquesta qüestió tan sensible com important.

 

JD-SCE11nov