bbd9a501-1556-46c2-af8a-6bd71550c34cEl 16 d’octubre de 2014 se celebrarà el Women 360º Congress és el primer congrés que se celebra a Catalunya orientat a esdevenir un espai de trobada i interacció per a les dones que concilien les seves responsabilitats personals i directives i en el marc del qual s’abordaran temes vinculats amb l’empresa, la salut, el benestar i la bellesa.

El congrés esdevindrà una plataforma de debat i coneixement en un entorn transversal favorable per generar comunicació i talent i compartir experiències, projectes i inquietuds mitjançant conferències i espais d’exposició.

Prestigiosos professionals de la medicina de la dona i l’empresa es donaran cita en el congrés per oferir solucions i propostes per conciliar la vida professional i la vida personal, liderar, dirigir i emprendre i orientar en salut preventiva a la dona en l’alta direcció, així com posar en valor el talent femení i la igualtat de gènere.

Les conferències que conformen el Women 360º Congress es desenvolupen en dos eixos estratègics. Les dues primeres sessions estan orientades al concepte dona i empresa i incorporen diferents visions sobre aspectes com la governança femenina, la conciliació en temps de crisi, la innovació en negocis i vida, els reptes de l’alta direcció i la formació. En la segona sessió es tractaran aspectes com el lideratge, projectes de futur, ciència i tecnologia i assessorament per a noves responsabilitats.

 

Més informació