sc1Organitzat per Sant Cugat Empresarial, amb la col.laboració de l’UPC Campus de Terrassa, aquesta és la segona delegació d’empresaris que visiten el centre aquest any. 

Una delegació formada per 10 empreses de Sant Cugat van visitar el dia 24 d’octubre de 2014 les instal.lacions del centre de recerca Barcelona Supercomputing Center-Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS), considerat un dels centres d’investigació en supercomputació més potents del món.

El centre acull el superordinador MareNostrum, una de les majors instal·lacions científiques a Espanya per la seva gran capacitat de càlcul (94,21 Teraflops (94,21 bililions d’operacions per segon) y compta amb 10.240 processadors). La instal.lació ha donat suport a més de 2.000 projectes d’investigació en les àrees de Ciències de la Vida, Biomedicina, Química, Ciències dels Materials, Física, Enginyeria, Ciències de la Terra, Astronomia i Espai.

Aquesta acció, que ha estat organitzada per Sant Cugat Empresarial i UPC Campus de Terrassa forma part d’un cicle de visites i trobades empresarials que promou l’associació empresarial de Sant Cugat per afavorir el coneixement, el benchmarking i el networking empresarial.

sc1