e0d57a1b-7772-4b17-9e02-2c9401a05ca9El dia 19 de juny de 2014 Sant Cugat Empresarial celebrarà el la jornada corporativa anual de l’associació que reunirà els directius de les empreses associades i en el marc del qual l’associació celebrarà la seva assemblea anual, enguany coincidint amb la renovació de la Junta Directiva després de finalitzat el present mandat de tres anys.

L’associació comunica l’obertura de la convocatòria del procés electoral i el període de presentació de candidatures per a la renovació de la Junta Directiva que, juntament amb l’assemblea, és el màxim òrgan de govern de la nostra associació. El termini de presentació de les candidatures és el proper dia 3 de juny.
La nova Junta Directiva per al mandat dels propers tres anys sorgirà després d’un procés de votacions que es farà en el marc de l’assemblea general del dia 19 de juny per part dels representants de les empreses associades que hi participin.

L’assemblea anual de Sant Cugat Empresarial, un dels moments més emblemàtics de l’associació, està concebuda com una trobada d’alt component relacional orientada específicament a afavorir la relació i els contactes entre els directius de les empreses associades i promoure la proximitat al voltant d’un eix comú: la vinculació al territori.

La jornada corporativa se celebrarà el dia 19 de juny de 2014 a les instal.lacions de l’Hotel Qgat a partir de les 18,30h

Més informació