Aquest dimecres representats de la Comissió de Sostenibilitat de Sant Cugat Empresarial, formada per Olga Velasco (Marcove), Silvia Marti (Moventia), Silvia Trabalón (SCE) i David Pedrerol (Indus); han mantingut una trobada amb la comissionada per l’Emergència Climàtica de l’Ajuntament i regidora de Sostenibilitat i Joventut, Alba Gordó, juntament amb representants tècnics del consistori.

Durant la reunió, la Comissió de Sostenibilitat de Sant Cugat Empresarial, ha traslladat la necessitat de crear una oficina d’atenció energètica a la ciutat, que pugui oferir informació, assessorament tècnic, i acompanyament a les empreses i autònoms a fi de facilitar la transició energètica i l’assoliment dels objectius associats a la sostenibilitat.

La trobada ha posat de relleu la necessitat de seguir treballant conjuntament totes aquelles propostes que permetin accelerar la transició energètica a la ciutat. És per això, que les dues parts s’han emplaçat a mantenir reunions de treball de manera periòdica.

La Comissió de Sostenibilitat de Sant Cugat Empresarial es reuneix amb la regidora Alba Gordó