En la nova era de l’Smart Work la prioritat de Banc Sabadell segueix sent la salut i el benestar dels seus empleats com a part essencial del seu propòsit d’acompanyar les persones en la transició cap a una societat sostenible. Durant aquestes setmanes, l’entitat dóna la benvinguda a les persones que tornen físicament als centres corporatius amb un pack sostenible, per a garantir una volta segura als llocs de treball. A Banc Sabadell segueixen apostant per una forma de treballar híbrida que combina el millor de la feina presencial i del treball remot.

‘L’Smart Pack’ per a empleats incorpora el segell ‘Sabadell Compromís Sostenible’ per ser un clar exemple de les seves iniciatives ambientals i socials sostenibles. Ser Smart significa també ser respectuós amb el medi ambient, per això, el banc anima reciclar els elements de protecció reutilitzables quan la seva vida útil s’acaba.

Gràcies a aquest pack, es deixaran de distribuir setmanalment més de 10.000 mascaretes d’un sol ús entre els seus empleats. Una mascareta d’un sol ús pot trigar entre 300 i 400 anys a degradar-se.

Cal remarcar també, que l’embalatge i l’acoblament del pack ho han fet persones amb diversitat funcional en un Centre Especial de Treball.

Font: Banc Sabadell