La visita s’emmarca en una ronda de coneixement empresarial de diverses empreses de la ciutat, de diferents sectors, amb l’objectiu d’establir sinergies de treball conjunt de futur.

Durant la visita, la delegació institucional de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès formada per les tinences: d’alcaldia, Elena Vila, alcaldia de Presidència Pere Soler, per la directora de l’Àmbit de Promoció Econòmica, Anna Álvarez i per la prospectora d’empreses Míriam Calle; va poder conèixer les instal·lacions de CatServeis, així com el funcionament intern a través dels seus agents. A més, la direcció de l’empresa associada, encapçalada per la seva directora general, Remei Gómez, va presentar els eixos identitaris de CatServeis, així com els seus objectius, les prioritats en inversió en matèria de seguretat i els principals sectors de client.

CatServeis és una empresa de màrqueting i especialitzada en l’externalització de processos de negoci. Ofereix una gestió integral de l’experiència de client a través d’una estratègia de comunicació omnicanal. La seva experiència i atenció personalitzada els fa ser referents en el sector.

Un dels aspectes més importants comentats durant la visita va ser la inversió que l’empresa destina a l’àmbit de la seguretat, un aspecte considerat prioritari i que fa augmentar la credibilitat i la confiança que el client diposita en la companyia.

La trobada dels responsables institucionals de l’àrea d’empresa i econòmica del consistori, amb CatServeis, va cloure amb una visita a les diferents àrees de l’empresa per a poder veure, en temps real, el funcionament dels diferents equips d’agents.

L’Ajuntament de Sant Cugat i CatServeis SXXI estableixen sinergies de treball conjunt en l’àmbit de l’empresa