El passat dimecres es va celebrar en sessió ordinària, la primera Junta Directiva de l’any a les instal·lacions d’ESADECREAPOLIS.

La mateixa va comptar amb la presència del Director del Parc de l’Alba, Pere Solà, que va realitzar una exposició del parc públic ubicat al voltant d’ALBA, l’únic sincrotró del sud d’Europa, que té com a objectiu promoure la innovació científica, la cohesió ciutadà i la sostenibilitat del medi natural.

Durant la reunió també es van ultimar els darrers detalls de la Jornada de Portes Obertes al sincrotró ALBA, que realitzarà una representació d’empreses associades a Sant Cugat Empresarial el divendres 22 de febrer.

Assemblea General de Sant Cugat Empresarial

El proper dijous 21 de març és la data fixada per l’Assemblea General de Sant Cugat Empresarial, la jornada corporativa de l’associació que reunirà els directius de les empreses associades i on es procedirà al balanç de l’activitat desenvolupada durant l’any anterior.

En aquesta ocasió, en el marc de l’assemblea es desenvoluparà una conferència-col·loqui a càrrec de la Presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa.