SCE0912Ahir dimecres 9 de desembre va tenir lloc la reunió de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on ha destacat, com a tret principal, l’aprovació de la sol·licitud de cessió íntegra del Fòrum ‘Sant Cugat Tribuna’ per part de l’Ajuntament a favor de l’Associació Sant Cugat Empresarial.

‘És un nom prou important a Sant Cugat com per a deixar-ho de costat’ ha defensat el President de l’Associació, Joan Franquesa, en favor de la continuïtat d’aquest format de xarxa empresarial. Va ser al maig de 2012 quan va tenir lloc el darrer dinar de Sant Cugat Tribuna, que sempre representava un entorn favorable per a la relació i networking entre empresaris, banquers, administració, periodistes, etc…

Entre d’altres aspectes que també es van tractar a la reunió, també es van valorar els bons resultats de la darrera trobada organitzada per l’Associació amb ‘Converses: valor i talent a l’empresa’. Fruit de la bona acollida i organització de l’acte, tots dos ponents, la medallista mundial Gemma Mengual i el reconegut Dr. en Recursos Humans, Simon Dolan, col·laboraran de forma més estreta amb Sant Cugat Empresarial a partir d’ara, amb pròximes presentacions i altres esdeveniments.

La Responsabilitat Social Corporativa ha esta un cop més present a la taula de la Junta Directiva, com a voluntat d’impulsar-ho a nivell local mitjançant un cens de les empreses que hi dediquen part del seu esforç a aquest tipus d’activitat. “Ens podem emportar sorpreses molt positives”, ha assenyala’t el President en referència a la quantitat d’empreses que cobreixen aquest aspecte i que no ho comuniquen de manera efectiva.

 

SCE0912