L’Associació Sant Cugat Empresarial celebra l’acord al qual han arribat el govern espanyol i la Generalitat de Catalunya sobre el perllongament de la carretera B-40 entre Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès.

L’entitat santcugatenca, que en els darrers anys ha defensat reiteradament la necessitat d’aquesta infraestructura, considera que la ‘B-40 és una obra clau per a la mobilitat de la ciutadania i les mercaderies, i per a la competitivitat del Vallès’, tot i que mostra el seu recel sobre el traçat definitiu de la infraestructura viària, degut als dubtes que genera que aquesta via és converteixi únicament en una ronda entre ciutats.

Sant Cugat Empresarial també reclama que el resultat de les eleccions del proper diumenge 23 de juliol no condicionin el futur d’aquest projecte.

Sant Cugat Empresarial valora positivament l’acord per perllongar la B-40

Intercanviadors a Sant Cugat del Vallès

El pacte entre la Generalitat i el govern espanyol inclou no només aquesta via, sinó també la transferència de 914 milions d’euros per tal d’executar diverses millores en infraestructures viaries i ferroviàries, entre les quals es troben els intercanviadors entre els serveis de Rodalies de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sant Cugat del Vallès. Sant Cugat Empresarial mostra la seva satisfacció, ja que els ‘intercanviadors de Volpelleres i l’Hospital General, facilitaran la comunicació transversal del Vallès’, i reclama que les obres s’executin dins dels terminis previstos.