Sant Cugat Empresarial aposta per la proximitat amb el territori i les seves empreses associades amb la primera junta directiva itinerant del mandat.

Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial. En aquesta ocasió, la reunió s’ha celebrat a les instal·lacions del Slow Building,  a Sant Cugat del Vallès, un edifici multifuncional d’última generació en els capítols d’eficiència i salut, promogut per l’empresa associada Marcove.

El nou edifici d’oficines Slow BCN acull la reunió itinerant de la Junta Directiva

Abans de la reunió, la Junta Directiva ha realitzat una visita al nou edifici, que alberga més de 7.500m3 d’espai per a oficines, a més de serveis d’us com sales polivalents, una coberta enjardinada i accessible a la primera planta, menjador i espais interiors i exteriors destinats a activitats relacionades amb el benestar. L’edifici incorporà tots els criteris de sostenibilitat i salut en el disseny de l’edifici, on prevalen els grans espais lluminosos i l’ús de materials agradables i flexibles.

Slow BCN acull la reunió itinerant de la Junta Directiva

Slow BCN acull la reunió itinerant de la Junta Directiva

Els membres de la Junta Directiva també han pogut conèixer de primera mà, una de les empreses instal·lades a l’edifici, com és el cas de la companyia ECUPHAR Veterinaria SLU, empresa farmacèutica dedicada a Salut Animal, pertanyent al Grup Animalcare plc.

Slow BCN acull la reunió itinerant de la Junta Directiva

Slow BCN acull la reunió itinerant de la Junta Directiva

Tribuna Sant Cugat Empresarial: ”Energia, el repte del SXXI’

En el transcurs de la reunió, la Junta Directiva ha ultimat els darrers detalls de la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que es celebrarà el proper dijous 26 de maig al QGAT Restaurant, Events & Hotel, que abordarà els reptes energètics que té Catalunya per millorar la competitivitat del país. Les inscripcions per assistir a la trobada empresarial es poden realitzar a través del següent enllaç.