Una delegació de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel president Eduard Torres, s’ha reunit aquest dijous amb el Sr. Lluís Moreno Lasalle, president de la Comissió per l’Ampliació de l’Aeroport, vicepresident de Foment del Treball Nacional, president de CCOC i soci de Sant Cugat Empresarial.

La reunió, celebrada a la Masia Can Ametller, també ha comptat amb la presència de membres de la Junta Directiva així com de representants de diferents empreses associades. El propòsit principal de la trobada ha estat conèixer detalladament les conclusions de la Comissió de Foment del Treball per a l’Ampliació de l’Aeroport Josep Tarradellas – El Prat de Barcelona, així com analitzar sobre l’impacte econòmic i estratègic d’aquesta infraestructura cabdal per al país.

Sant Cugat Empresarial es reuneix amb el president de la Comissió per l’Ampliació de l’Aeroport, Lluis Moreno

En un ambient de diàleg constructiu, Sant Cugat Empresarial ha reiterat la importància estratègica d’assolir un consens per a l’aprovació de l’ampliació de l’aeroport, subratllant que aquesta inversió és fonamental per al desenvolupament econòmic de Catalunya i el seu paper com a plataforma connectada al món.

Sant Cugat Empresarial, també ha volgut reconèixer l’exhaustiu treball realitzat per la Comissió, que ha dut a terme recerca i anàlisi de diferents propostes, sota una visió de model aeroportuari català estretament lligat al model econòmic a què ha d’aspirar Catalunya.

L’associació empresarial reafirma el seu compromís amb el progrés econòmic i la competitivitat de Catalunya, i la voluntat de continuar col·laborant activament amb les autoritats pertinents per impulsar projectes que beneficiïn la comunitat empresarial i la societat en conjunt.