El fòrum empresarial reunirà al QGAT Restaurant, Events & Hotel de Sant Cugat, a gairebé 200 representats dels teixits econòmics de la ciutat i comarca.

Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esade Sant Cugat. Durant la sessió, s’han ultimat els darrers detalls de la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que es celebrarà demà dijous sota el títol ‘Gran Barcelona. Reptes i oportunitats per l’empresa’.

El fòrum empresarial comptarà amb les ponències del President del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola; del Director General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Oriol Alcoba; i de la Directora General de Barcelona Global, Mercè Conesa, que reflexionaran sobre l’entorn econòmic i les seves oportunitats per  potenciar la marca Barcelona i el seu entorn metropolità.

Jaume Guardiola, Oriol Alcoba i Mercè Conesa, protagonitzen una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial

 

Reconeixement a la tasca d’Elena Vila

La reunió d’aquest dimecres també ha estat la darrera d’Elena Vila, com a vocal de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial. L’associació li ha desitjat molta sort en la seva nova etapa política, amb l’agraïment per la tasca realitzada en aquests darrers 4 anys com a integrant de la Junta Directiva.

Elena Vila, actual tinenta d’alcaldia en funcions de Promoció Econòmica, formarà part a les llistes del PSC pel Senat com a número 2.