En la jornada d’aquest dijous, l’Alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla, ha rebut en visita institucional, a una representació de la nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel seu president Jaume Vives. A la trobada, també hi ha estat present la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.

Durant la reunió, el màxim mandatari de Sant Cugat Empresarial, ha traslladat a l’Alcaldessa de Sant Cugat, les principals línies estratègiques de l’associació per als propers tres anys de mandat, que passen entre d’altres per mantenir i aprofundir les activitats de lobby, seguir incrementant la visibilitat de Sant Cugat Empresarial en els àmbits empresarials i institucionals de Sant Cugat del Vallès i de Barcelona, desenvolupar tasques de suport i mentoring a emprenedors i start-ups del territori, fomentar les activitats de responsabilitat social corporativa entre les empreses associades, així com establir lligams de futur entre l’escola, la universitat i l’empresa.

Per la seva banda, l’Alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha donat la benvinguda al nou president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, i ha agraït la tasca realitzada per l’expresident Joan Franquesa, durant aquests darrers mandats.

La trobada institucional ha posat de relleu la necessitat de seguir treballant conjuntament totes aquelles propostes que permetin generar un major i millor desenvolupament econòmic per al teixit empresarial local, i per continuar posicionant Sant Cugat com a pol d’atracció empresarial, d’innovació i talent. És per això que s’ha decidit concretar la creació d’una comissió mixta de seguiment de les diferents temàtiques urbanístiques, econòmiques i de foment empresarial.

Durant la reunió, Sant Cugat Empresarial i l’Ajuntament de Sant Cugat, han signat i formalitzat el conveni de col·laboració per a l’organització de la propera edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que tindrà lloc el proper mes de novembre.

La nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial presenta les línies estratègiques a l’Ajuntament de Sant Cugat

La nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial presenta les línies estratègiques a l’Ajuntament de Sant Cugat

La nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial presenta les línies estratègiques a l’Ajuntament de Sant Cugat