3449415e-fa08-45d5-bd48-3559112155f1En el marc de la jornada corporativa Fòrum 2014 de Sant Cugat Empresarial, l’associació va celebrar el dia 19 de juny la seva assemblea anual que, coincidint amb el procés de renovació de la junta directiva per al mandat dels propers tres anys, va ratificar a Frederic Boix com a president de l’enitat.

La Junta Directiva que ha tancat el mandat 2011-13 va presentar el balanç d’activitat del darrer any, que consolida l’orientació de l’associació iniciada fa tres anys i que s’ha caracteritzat per la participació directa de tots els empresaris de l’equip de govern en la planificació i desenvolupament dels projectes impulsats per Sant Cugat Empresarial.

Aquesta dinàmica s’ha materialitzat en el darrer any amb la constitució de comissions de treball i seguiment de projectes en l’àmbit de la projecció externa, la comunicació interna/networking i la gestió econòmica.

Aquest model participatiu ha permès generar una major dinàmica comunicativa entre les empreses associades i reforçar la promoció interna i l’activitat relacional dins del col.lectiu empresarial. De cara al proper mandat, la nova Junta Directiva es proposa ampliar la participació activa en tots els projectes a tot el col.lectiu empresarial de l’associació.

En aquesta etapa, l’associació ha consolidat diferents accions que han estat positivament valorades per les empreses associades com l’agenda setmanal, la newsletter mensual especialment orientada a informar de l’activitat de les empreses associades i la incorporació de l’associació a les xarxes socials, concretament Twitter i Linkedin, així com les accions de dinamització i coneixement com les conferències i els tallers empresarials i trobades d’intercanvi d’experiències en un espai relacional focalitzat. Destaca també la trobada empresarial que, amb el nom de Vallesans d’Èxit, es va celebrar per primera vegada l’octubre de 2013 sota un model de
tertúlia empresarial amb la participació de Rosa Sugrañes (Grup Rosa Gres) i Santiago Sabatés(Eurofragance) i que va reunir 165 empresaris i directius. Aquesta sessió, que va ser organitzada conjuntament amb Cerdanyola Empresarial, va ser emesa en directe per la xarxa via online per live streaming. Destaquen també les accions desenvolupades conjuntament amb UPC i Leitat per apropar el coneixement i la transferència de l’activitat d’R+D a les empreses, entre les quals destaca per exemple la visita d’un grup d’empreses al Barcelona Computing Center promogut per la UPC Campus de Terrassa. Sant Cugat Empresarial ha reforçat també les accions orientades al coneixement, prospecció de models de gestió i l’intercanvi d’experiències entre les empreses associades i les promocions entre els associats.

Llegeix més