SantCugatEmpresarial ClubJunior ConveniEl passat divendres 9 de setembre va tenir lloc la reunió del President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i la Directora del Club Junior, Maria Rosa Cruells, a les instal·lacions que el Club Junior posseeix a Sant Cugat del Vallès.

El Club Junior, constituït fa cent anys, concretament l’any 1917, compta amb més de 65000m2 de zones esportives als que es troba la Casa Club amb restaurant i la seu social del Club, per tal d’oferir el millor servei esportiu i de salut.

Entre ambdues institucions s’ha establert aquest conveni, de tres anys de durada, pel que hi haurà un continu intercanvi d’informació sobre futurs projectes, com els referents a matèria de Responsabilitat Social Corporativa.

Per part de Sant Cugat Empresarial es realitzarà també la difusió de les activitats del club, reforçant la seva vessant comunicativa, mentre que el Club Junior oferirà quotes corporatives als associats així como dues invitacions gratuïtes l’any per associats i els seus familiars.

“Hem firmat un gran acord que permetrà afavorir el networking i la relació social i corporativa per tal de poder establir lligams més forts entre el món de l’empresa i l’esportiu, que és l’objectiu final” d’aquest conveni, va assegurar el president Joan Franquesa durant la signatura.