Aquest dijous 2 novembre, s’ha celebrat la constitució formal del nou Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa, i l’elecció i presa de possessió dels dotze membres integrants del seu Comitè Executiu. L’acte, celebrat a la seu de la corporació terrassenca, ha estat presidit pel Sr. Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball de la la Generalitat, titular de l’òrgan tutelar de les cambres i president de la Junta Electoral Central. El Comitè Executiu proposat i presidit pel Sr. Ramon Talamàs ha comptat amb 40 vots favorables, dos en blanc i un vot nul.

Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Terrassa 2023 – 2027

D’aquesta manera, Emili Pablos, vicepresident executiu i director financer de l’empresa Azbil Telstar, ocuparà la vicepresidència primera del comitè executiu; Nacho Navarro, d’Hormicon SA, la segona; i Jordi Rodríguez, de Leitat, la tercera. El tresorer serà Paco Hoya, d’Hoya Muñoz Correduría de Seguros. Oriol Casamitjana (Casamitjana SL), Mireia Cazador (Folgarolas Textil), Montse Clemente (Motos Bordoy), Marta Galí (Proquimac PFC Sa), Jaume Gázquez (Serafí Indústria Gràfica Publicitària), Joaquim López (Bidons Egara) i Andrés Torregrosa (Advanced Algorithms SL) seran els set vocals del comitè.

Joan Franquesa, expresident i membre de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, serà el delegat de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat.

La candidatura La teva Cambra, també comptarà amb altres vocals santcugatencs dins del Ple, com els socis Santiago Sabatés (Eurofragance), Olga Velasco (Marcove Industrial) i Robert Navarro (Sabadell Art); així com Joan Torras (GTF ITConsulting).

El Ple de la Cambra de Terrassa revalida Ramon Talamàs com a president