Entrevista Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial

 

El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, valora positivament l’evolució del passat 2018 perquè “va començar amb una incertesa política preocupant, però la bonança econòmica va permetre consolidar uns teixits industrials molt importants”, així ho demostren les dades globals d’exportacions i de generació de treball.

Sant Cugat va ser el reflex de la situació econòmica del país i les xifres de l’Associació van ser destacables. “Al 2018 vàrem aconseguir el  nostre rècord d’associats, superant els dos-cents, vàrem consolidar el Tribuna Sant Cugat Empresarial i vàrem aconseguir assolir la important fita de representar el 40% de la població activa del sector privat a la ciutat”.

Una de les vocacions de Sant Cugat Empresarial és la de representar a totes les empreses que tenen interessos a la ciutat, i per primera vegada, al 2018 s’han començat a associar empreses com Grant Thornton o Cushman & Wakefield, que no tenen seu a la ciutat però sí interessos al municipi i al seu radi d’influència.

Per l’actual 2019 el President aposta per mantenir una mateixa trajectòria creixent. “Tornem a començar l’any amb incertesa política, aquesta vegada propiciada pel brexit, les polítiques de proteccionisme dels EEUU o l’evolució comercial xinesa, però apostant per la innovació i el talent podrem combatre aquestes i d’altres incerteses que es presentaran”.

Sant Cugat Empresarial seguirà apostant pel Tribuna Sant Cugat Empresarial mitjançant temàtiques que permetran seguir amb la trajectòria ascendent actual; la internacionalització, la innovació i el talent.

En Joan Franquesa es mostra molt entusiasmat en seguir consolidant el Tribuna com un esdeveniment de referència a Barcelona i al Vallès, apropant-se a l’emprenedoria i continuar el treball per seguir ampliant la representació de Sant Cugat Empresarial i la fidelització dels actuals associats.