logo-anticimexEn el 2014, Anticimex va registrar una facturació de 18,5 milions d’euros, un 4,5% més que l’any anterior. Un creixement que ha superat la previsió a l’inici de l’exercici que va ser del 3%.

Per a Josep Valls, director general d’Anticimex España, “haver superat les nostres pròpies expectatives de creixement és una molt bona notícia que confirma la nostra consolidació en serveis de control de plagues, higiene ambiental i seguretat alimentària a Espanya”.

Amb un equip professional de 315 treballadors, Anticimex està present a tot l’estat amb 18 delegacions que presten servei a més de 11.000 clients. “El nostre objectiu se centra en el creixement orgànic, basat en la implantació de noves tecnologies en els sistemes de control de plagues i l’adquisició d’empreses del sector”, assegura el director general d’Anticimex España.

Aposta pels smart services

El desenvolupament dels smart services permet actuar d’una forma més eficient, controlada i respectuosa amb el medi ambient. Es tracta d’una solució 100% efectiva que ofereix dades reals de l’activitat i que, també, contribueix a la consolidació de les smart cities ja que permet administrar tota la informació en control remot, el que garanteix la rapidesa i precisió de les accions correctives.

“Volem brindar el millor servei als nostres clients i a la societat, Es per això que estem apostant amb força pel desenvolupament de noves solucions que ens ajudaran a ser més eficaços i mediambientalment més nets. Actualment la inversió que s’ha realitzat en I+D+i representa un 5,4% de la nostra facturació”, explica Josep Valls.

Un altre punt clau en l’estratègia de creixement d’Anticimex durant els propers anys és l’adquisició de companyies que operen en territori espanyol. Valls comenta que “el nostre objectiu per al 2015 és mantenir la facturació i desenvoluparem una sèrie d’adquisicions estratègiques que ens ajudaran a millorar encara més la nostra posició en el mercat, donant cobertura de servei a tot el territori”.

Anticimex España

Anticimex és una empresa internacional de control de plagues creada en 1934 a Estocolm (Suècia). Avui Anticimex, amb presència a 14 països de tot el món, compta amb 4.000 persones i ofereix serveis a més de 2,2 milions de clients. Durant el 2014, l’empresa va facturar 389 milions d’euros. L’any 2013, Anticimex va apostar pel mercat espanyol, i actualment ja està present a tot el territori. Després de dos anys d’activitat, l’empresa ha facturat 18,5 milions d’euros en el 2014. Actualment ocupa la 5ª posición del rànquing internacional d’empreses del sector.