Signatura-SCE-ICF1L’associació difondrà i informarà als seus clients i associats sobre els productes i instruments financers que l’entitat pública catalana posa a disposició del teixit empresarial.

L’associació Sant Cugat Empresarial i l’Institut Català de Finances (ICF) han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament a les empreses. A la signatura hi ha assistit el president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i el Director de Desenvolupament de Negoci de l’ICF, Antoni Vallès.

Fruit de l’acord, Sant Cugat Empresarial exercirà d’entitat col·laboradora difonent i informant als seus clients i associats sobre els productes i instruments de finançament que l’Institut Català de Finances (ICF) posa a disposició del teixit empresarial per finançar projectes d’innovació, internacionalització, industrialització i creixement, entre d’altres.

El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, ha manifestat: “Tenim moltes ganes de poder acompanyar a les empreses que ens sol·licitin assessorament”. Per la seva banda, el Director de Negoci de l’ICF, Antoni Vallès ha remarcat: “La col·laboració amb Sant Cugat Empresarial ens apropa més i millor al teixit empresarial del territori”.

L’objectiu de l’associació Sant Cugat Empresarial i l’Institut Català de Finances amb la signatura d’aquest acord és facilitar l’accés al finançament a les empreses i emprenedors per contribuir al creixement de l’economia catalana.

 

Signatura-SCE-ICF2