Una representació de Sant Cugat Empresarial encapçalada per la directora gerent, Silvia Trabalón, ha assistit aquest matí a la presentació del Centre Avançat d’Hiperautomatització de l’empresa associada DXC Technology a Sant Cugat del Vallès. L’acte també ha comptat amb la presència de la Consellera de Presidència Laura Vilagrà; de l´Alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla; i del President de DXC Technology a Espanya i Portugal, Juan Parra.

El nou centre té com a objectiu donar resposta a la creixent demanda pel que fa a la recerca d’eficiències en processos de negoci, permetent a les companyies créixer de manera sostenible, millorant la qualitat i reduint el temps i el cost d’execució dels seus processos de negoci.

Per poder aconseguir aquests objectius, l’equip expert de DXC treballa amb tècniques d’anàlisi i reenginyeria de processos combinat amb l’aplicació de diferents tecnologies d’hiperautomatització, com ara la Intel·ligència Artificial, l’Aprenentatge Automàtic (ML), la mineria de processos, el processat intel·ligent de documents i Automatització de Processos (RPA).

Aquest centre situat a Sant Cugat del Vallès reforça el compromís de DXC amb Catalunya. La seva posada en marxa suposa una important inversió que pretén duplicar els 150 llocs de treball actuals en un any, sumant-los als més de 2.000 professionals que ja treballen a DXC a Catalunya.

Una vegada conclòs l’acte de presentació, tots els presents han gaudit d’una visita per les instal·lacions.

Sant Cugat Empresarial assisteix a la presentació del Centre Avançat d'Hiperautomatització de DXC Technology a Sant Cugat del Vallès