El passat dimarts el Teatre Romea de Barcelona va ser l’escenari de La Nit de l’Empresa i la Cultura, l’acte de lliurament del Premi IMPULSA CULTURA i EMPRESA CULTURA, que atorga la Fundació Catalunya Cultura.

Una àmplia representació de socis i sòcies de Sant Cugat Empresarial, van assistir a l’acte.

El Premi IMPULSA CULTURA 2023, amb una dotació econòmica de 10.000 euros, va recaure en el projecte Legiland. En concret, els membres del jurat el van valorar per despertar l’interès per la lectura entre els joves a través d’una plataforma digital, una eina innovadora que aprofita els principis del joc i la interactivitat per atraure i involucrar els nens i joves en el món de les lletres.

Premi Impulsa Cultura

Legiland, Premi IMPULSA CULTURA 2023. (Foto: Fundació Catalunya Cultura)

El jurat també va decidir atorgar una menció especial al projecte Festival Terres de l’Ebre.

La companyia que va rebre el Premi EMPRESA CULTURA 2023 va ser DKV, que el jurat va distingir per tenir una visió pionera en el seu sector abraçant la cultura com una força transformadora que millora la seva competitivitat i el desenvolupament personal dels seus equips, aconseguint alhora un impacte positiu per a la societat.

A més, el jurat d’aquest guardó va atorgar una menció especial al Centre Dental Les Escoles ubicat a Terrassa.

En aquesta ocasió també es van donar dos premis d’entitats col·laboradores de la fundació, com el The New Barcelona Post, que va recaure en el projecte Guzzu, per “ser un projecte disruptiu amb ADN Barcelona, per la seva base tecnològica i per saber repensar i redefinir el concepte del marxandatge del sector musical apropant, d’una manera global, els fans als artistes”. El segon d´aquests premis, de Barcelona Global, en aquest cas a 48h Open House Barcelona, “per oferir una experiència al visitant molt qualitativa i per l’oportunitat que les persones internacionals que viuen i treballen a Barcelona puguin conèixer de primera mà aquest patrimoni arquitectònic”.