Aquest divendres al migdia s’ha celebrat la tercera edició del ‘Dinar en Femení’, que ha reunit al Junior Restaurant, a una vintena de sòcies empresàries de Sant Cugat Empresarial.  El tema de la trobada d’enguany ha estat “L’atenció plena a la vida quotidiana com a eina per a la gestió de l’estrès”. La reunió ha estat conduïda sota la dinàmica de coaching per la consultora Isabel Custodio, Sòcia Directora de l’empresa Indeed Social Consulting.

En aquesta ocasió, durant el dinar totes les presents han realitzat petits i efectius exercicis d’atenció plena, que les han ajudat a poder comprovar l’eficàcia del ‘Mindfulness’, i conèixer com aquesta poderosa tècnica es pot utilitzar i aplicar en molts i diversos contextos, per a millorar l’atenció, la concentració, la consecució d’objectius i per a la gestió de l’estrès.

En un format amable i distès, totes les participants en la trobada han pogut expressar a través dels diferents exercicis proposats, els diferents punts de vista, compartint eines per a poder millorar en el seu dia a dia.