logoEl dia 11 de juny de 2015 Sant Cugat Empresarial celebrarà l’assemblea anual, la jornada corporativa de l’associació que reunirà els directius de les empreses associades. Enguany es produirà la renovació de la Junta Directiva.

Després de la renúncia formulada per motius de caràcter personal per part de l’actual President, Frederic Boix, la Junta Directiva actual ha considerat adequat presentar la seva dimissió per tal de facilitar que el nou equip de govern sigui constituït mitjançant consens del conjunt dels associats.

Obertura del procés electoral

Després de la reunió de la Junta Directiva celebrada el 13 de maig de 2015, us comuniquem formalment l’obertura de la convocatòria del procés electoral i el període de presentació de candidatures per a la renovació de la Junta Directiva que, juntament amb l’assemblea, és el màxim òrgan de govern de la nostra associació. Per facilitar l’operativa i l’organització de la convocatòria electoral i de l’assemblea, el termini de presentació de les candidatures és el dia 2 de juny a les 15h, i haurà de presentar-se mitjançant mail, fax o carta a la Gerència de l’Associació.

La informació sobre les candidatures que siguin presentades dins d’aquesta data s’enviarà a totes les empreses associades a partir del 5 de juny per al seu coneixement i valoració. La nova Junta Directiva es formarà després d’un procés de votacions que es farà en el marc de l’assemblea general. Pròximament rebreu la convocatòria amb l’ordre del dia de l’assemblea general.

L’assemblea anual

L’assemblea anual de Sant Cugat Empresarial és un dels moments més emblemàtics de l’associació ja que permet, a més a més de procedir al balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior, als directius de les empreses associades l’oportunitat de trobar-se i fer contactes en un espai comú i d’alt component relacional.

En aquesta ocasió, en el marc de l’assemblea es desenvoluparan tres accions específiques, el detall de les quals s’indicarà en la comunicació formal que us enviarem properament:

o conferència-col·loqui amb Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS
o presentació dels comptes anuals de l’Associació
o procés de votacions per formar la Junta Directiva del mandat 2015-2018

L’acte es clourà amb un aperitiu-lunch relacional

Dia: 11 de juny de 2015
Hora: 17,45h

assem