El proper dimecres 14 de febrer a partir de les 13h., es celebrarà a l’Hotel Qgat de Sant Cugat del Vallès, la segona edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, amb el títol ‘Perspectives 2018 al sector immobiliari a Catalunya’.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències del Director de Promoció i Desenvolupament de Solvia, Francisco Javier Pérez; del CEO i Managing Partner de Cushman & Wakefield, Oriol Barrachina; i de la Consellera Delegada del Grup Immobiliari Vertix, Elena Massot. L’acte estarà moderat pel periodista de RAC1, Jofre Llombart.

L’associació Sant Cugat Empresarial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu, organitza el Tribuna Sant Cugat Empresarial a fi de:

· Potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associatiu de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilització de l’existent.

· Promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació i catalitzador de projectes d’activitat econòmica d’àmbit local, nacional i internacional.

· Consolidar la col·laboració públic-privada engegada des de la creació del programa i materialitzada en nombroses activitats de la ciutat.

El Programa del Tribuna Sant Cugat Empresarial serà el següent:

·         13:00h.      Recepció.

·         13:20h.      Benvinguda i parlaments.

·          13:30h.     Col·loqui a càrrec de Francisco Javier Pérez (Director de Promoció i Desenvolupament de Solvia), Oriol Barrachina (CEO i Managing Partner de Cushman & Wakefield) i Elena Massot (Consellera Delegada del Grup Immobiliari Vertix).

·         14:30h.      Dinar relacional.

·         16:00h.      Cloenda.

Formulari d’inscripció