Sant Cugat Empresarial i la cooperativa de crèdit de serveis financers i asseguradors, Caixa d’Enginyers, han signat aquest dimarts 12 de juliol un conveni per reforçar la col·laboració entre les dues entitats.

Per part de Sant Cugat Empresarial, han assistit a l’acte de la signatura formal el president Jaume Vives; la gerent, Silvia Trabalón;  i la directora de relacions institucionals i comunicació, Haidé Ibars. D’altra banda, per part de Caixa d’Enginyers, han estat presents el director de Banca Institucional, Eduard Barcons; i el director d’oficina de Sant Cugat, Jordi Zafra.

Sant Cugat Empresarial i Caixa d’Enginyers signen un conveni de col·laboració

Mitjançant aquest acord de col·laboració, Caixa d’Enginyers proporcionarà informació i assessorament específic als socis de Sant Cugat Empresarial.

El Grup Caixa d’Enginyers és un grup cooperatiu de serveis financers i asseguradors amb la missió d’aportar als socis valor sostenible en els àmbits professional i personal. Per a això, estableix relacions a llarg termini que es basen en l’ètica, el compromís i la confiança, i vetlla per la fortalesa del Grup com a mitjà per a proporcionar un retorn als socis, als col·laboradors, a les comunitats professionals i a la societat.