El president de Sant Cugat Empresarial, Eduard Torres, i els membres de la Junta Directiva han celebrat aquest matí a les instal·lacions d’Esade Sant Cugat la primera reunió del mandat, on han pres possessió dels seus càrrecs.

Durant la reunió, s’han delineat les principals línies d’acció per als propers quatre anys, que passen entre d’altres per l’expansió de la presència i visibilitat de l’Associació en l’àmbit econòmic i social de la ciutat i de l’entorn; i la millora de la comunicació amb els associats, incloent-hi la publicació transparent dels principals acords de la Junta Directiva i les assemblees.

Durant aquesta primera reunió s’ha dut a terme la formació i el nomenament dels membres de la Junta Directiva que integraran el comitè executiu de l’entitat, format pel president, Eduard Torres; el past president, Jaume Vives; els vicepresidents Sílvia Martí,  Juanjo Martínez, Olga Velasco, Joan Alsina i David Pedrerol, el tresorer Juan Knuth, el secretari Joan Franquesa i la gerent, Concepció Curet.

Per altre banda, s´ha iniciat un programa de reestructuració interna de cara a la millora financera de l´entitat.

La Junta Directiva també ha abordat la formació de les noves comissions de treball, amb la creació de diferents grups de treball. Durant la propera reunió aquestes comissions s’oficialitzaran amb l’objectiu de fomentar la participació activa de tots els associats.

Finalment, s’ha destacat l’èxit de participació a l’Assemblea General celebrada el passat dijous al QGAT Restaurant Events & Hotel, que va reunir a més de 150 assistents. L’acte va comptar amb la conferencia col·loqui “Intel·ligència artificial: una oportunitat”, impartida per Josep Salvatella, president de RocaSalvastella.