logo-mediaclickMediaclick ha estat acreditada com a Mobile Expert després de ser seleccionada com una de les TOP agències Google Partners d’Espanya.

L’acreditació identifica les empreses que compten amb la formació i coneixements necessaris per dissenyar estratègies i presència mobile de les empreses i avala l’expertesa de Mediaclick el disseny, implantació i execució d’accions de màrqueting desenvolupades a través de dispositius mòbils. L’empresa s’ha immergit en un intens programa de formació online impartit per InternetAcademi, l’escola referent en formació online especialitzada en el sector digital que pertany a l’Institut Superior per al Desenvolupament d’Internet.

L’estratègia Mobile Marketing permet millorar webs empresarials i adaptar-les a dispositius mòbils així com desenvolupar campanyes de promoció d’Apps. En aquest sentit, dóna resposta a serveis que cada vegada tenen més demanda vinculats al desenvolupament de web responsive o web mobile, campanyes especifiques per a dispositius mòbils i mobile, mobile advertising, SEO mobile i ASO i SEO per a apps mòbils. Entre el 25 i 30% de les recerques a Google es fan des del telèfon mòbil o tabletes. L’increment de l’ús dels dispositius mòbils per a aquesta finalitat ha obligat a Google a afavorir l’optimització de les webs per adaptar-les a aquest tipus de dispositius oferint un valor afegit de qualitat a aquest perfil d’usuaris. En aquest sentit, el cercador internacional identificarà en Google Mobile les webs que estiguin optimitzades per a aquest tipus de dispositiu per tal que l’usuari pugui identificar-les abans d’accedir-hi.

Mediaclick, amb seu a Sant Cugat del Vallès, és una agencia de màrqueting online 360º. Fundada l’any 2007, l’empresa va ser una de les primeres agencies especialitzades en posicionament orgànic i campanyes Google Adwords que es van constituir a Barcelona. Amb una sòlida experiència en el sector, Mediaclick compta amb un equip de consultors de màrquetig online especialitzats en definir estratègies i operatives personalitzades i amb visió global 360º. Entre els seus clients, Mediaclick compta amb institucions públiques com la Generalitat de Catalunya o la Universitat de Barcelona, grans multinacionals com ara Würth o Genberit i pimes i empreses locals com SC Trade Center o Eix Estels.