Aquest dijous al vespre una comitiva de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel president Jaume Vives, ha assistit a la Gala del Premis Impulsa Cultura 2021, que atorga la Fundació Catalunya Cultura.

Amb la voluntat de promoure, impulsar i donar suport i visibilitat al sector cultural, així com de posar en valor l’acció de mecenatge que exerceixen les empreses que constitueixen la Fundació Catalunya Cultura, la tercera edició del Premi Impulsa Cultura va recaure en el Festival Itinera, el primer festival que organitza concerts en nuclis de menys de 500 habitants.

Els altres nou projectes finalistes al guardó van ser: A*DESK Serveis Culturals; Col·lectiu Cultura; Concerts a Cegues; EscenaFamiliar; ConArte Internacional Escoles Planter; Immensiva; La Casa del Teatre Nu, arrelant al territori; MuOM, i Traspassant l’Objectiu.

L’acte celebrat al Casino l’Aliança del Poblenou, va comptar amb la presència de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, la directora general d’Indústries Culturals del Ministeri, Adriana Moscoso, i de l’economista i exconseller Andreu Mas-Colell, qui va oferir la conferència La cultura com a factor de progrés econòmic.