Sant Cugat Empresarial manté la seva aposta per la proximitat amb el territori i les seves empreses associades amb una nova Junta Directiva itinerant.

Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial. En aquesta ocasió, la reunió s’ha celebrat a les instal·lacions del centre corporatiu de Banc Sabadell a Sant Cugat.

El director territorial de Catalunya i director general adjunt de Banc Sabadell, Xavier Comerma, ha donat la benvinguda a tots els membres de la Junta Directiva. Posteriorment, la comitiva ha visitat els principals espais del complex corporatiu, situat al parc empresarial de Can Sant Joan, acompanyats del director de relacions externes de Banc Sabadell, Daniel Nicolau; i de la directora adjunta de la col·lecció d’art de l’entitat bancaria, Montserrat Corominas.

El centre corporatiu de Banc Sabadell a Sant Cugat acull la reunió itinerant de la Junta Directiva

El centre corporatiu de Banc Sabadell a Sant Cugat acull la reunió itinerant de la Junta Directiva

Tribuna Sant Cugat Empresarial

Durant la reunió de la Junta Directiva s’han ultimat els darrers detalls de la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que es celebrarà el proper dijous 15 de juny a les 19h al QGAT Restaurant, Events & Hotel de Sant Cugat, sota el títol ‘Gran Barcelona, reptes i oportunitats per a l’empresa’.

El fòrum empresarial comptarà amb les ponències del president del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola; de la directora de Barcelona Global, Mercè Conesa; i del director general d’Indústria, Oriol Alcoba.

Sant Cugat presenta candidatura com a Ciutat Intel·ligent

La Junta Directiva també ha valorat de forma molt positiva, la futura candidatura de Sant Cugat com a Ciutat Intel·ligent, un reconeixement que atorga la Comissió Europea. El programa, de dos anys de durada, dona suport a ciutats europees cap a una transició verda de les seves economies locals, i una xarxa de col·laboració entre ciutats europees.

Amb l’objectiu comú de projectar Sant Cugat del Vallès al món, s’ha creat una comissió mixta  executiva formada per dos representats de l’Ajuntament de Sant Cugat, un de l’àrea de promoció econòmica i un altre de l’àrea d’innovació; així com dos representats del teixit empresarial de la ciutat, que integren dos membres de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, amb la finalitat d’iniciar els tràmits d’adhesió al programa.