banner 1280x720

Recentment, la revolució digital ha anat transformant els processos de gestió, beneficiant-se d’un avantatge competitiu molt destacable. Aquesta transformació digital afecta a totes les empreses sense fer diferencia al sector que pertanyin. Un estudi realitzat per Oracle confirma que els treballadors serien més productius si fessin servir els dispositius mòbils.

“Les empreses necessiten desplegar aplicacions mòbils efectives pels usuaris finals (empleats, clients i socis) d’una manera senzilla, contextual mòbil i rentable. La simplicitat es la clau per a una integració ràpida i eficient de les dades empresarials amb aplicacions mòbils fàcils i amigables, permetent la col·laboració entre equips de manera més eficient, sense importar on es trobin” – Suhas Uliyar, VP Mobile Strategy, Product Management d’Oracle.

Qualita Solutions & Consulting ajuda a les empreses a realitzar el canvi de la transformació digital de la mà d’Oracle amb la solució ORACLE JD EDWARDS ENTERPRISEONE 9.2.

Quines serien les 3 claus per aconseguir que aquest canvi sigui un èxit?

1.Les persones:son les que fan possible l’èxit. La digitalització pot causar el canvi de rols i funcions, el redisseny dels processos de la companyia entre altres casos. Aquest serà el moment que les empreses hauran de fer un esforç per acompanyar a les persones a fer l’ús d’aquestes noves competències tecnològiques.

2.La gestió de la informació:La integració de la informació per obtenir les dades a temps real i així millorar la pressa de decisions es crucial per aconseguir una transformació digital complerta.

3.La tecnologia:El nostre gran aliat. Com ja sabem, el món digital està entrant cada vegada més a les nostres vides i un clar exemple és l’ús dels dispositius mòbils. Per a les empreses, l’ús dels dispositius mòbils a l’hora de realitzar accions, fa que multipliquin els seus beneficis.

 

Oracle JD Edwards EnterpriseOne 9.2 ofereix més opcions que mai per a la personalització, extensió, i la coexistència amb altres aplicacions, incloent aplicacions d’Oracle Cloud.

Quins dispositius mòbils puc fer servir amb Oracle JD Edwards EnterpriseOne 9.2?

Oracle proporciona una plataforma moderna per l’ús mitjançant diferents dispositius mòbils, entre ells:

1.Tablet i mòbil:Existeixen 86 aplicacions fàcils de fer servir i molt intuïtives disponibles a l’APP Store i GooglePlay

2.Smartwatch:pots veure les alertes de les teves tasques en l’Smartwatch i anar al detall d’aquestes, sol·licitar peticions, concretar reunions, etc…

3.GoogleGlass:ja es possible escanejar un codi de barres d’un article amb les Google Glass i que s’actualitzi a l’inventari a temps real.

 

Video Qualita

 

 

 

Demana més informació sense compromís: Montse Francés – mfrances@qualita.es – 93.504.10.58

http://www.qualita.es/es/