Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la reunió de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esade Creapolis.

La reunió ha comptat amb la presència del Tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch, que ha presentat el Pla de millora per reduir el termini de resolució de l’atorgament de llicències urbanístiques a Sant Cugat, que inclou 12 accions per reduir els terminis de resolució d’atorgament d’aquestes llicències i les comunicacions d’obres, que actualment superen els 24 mesos. La presentació també ha comptat amb la presència de l’assessor de l’àmbit de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Oriol Cisteró; i el Coordinador General de l’Ajuntament de Sant Cugat, Ferran Villaseñor.

Sant Cugat Empresarial manifesta que malgrat que el pla de xoc arriba tard, aquest és més que necessari, i espera que tingui continuïtat per poder observar les millores. L’associació reitera una vegada més que el problema ja no és només de llicències urbanístiques, sinó que han convergits altres factors que estan repercutint en la prestació d’un bon servei públic des de l’àrea de Desenvolupament Urbà, amb perjudicis molt importants en la ciutadania i en el teixit empresarial de la ciutat.
La dilació en la concessió d’aquestes llicències urbanístiques, està provocant grans pèrdues econòmiques, falta d’ingressos públics, i la pèrdua de llocs de treball.