Aquest dilluns una comitiva de Sant Cugat Empresarial encapçalada pel president Jaume Vives; la directora gerent Sílvia Trabalón; i la directora de relacions institucionals i comunicació, Haidé Ibars, han visitat les instal·lacions de la seu central de l’empresa associada Indus a Barcelona, de la mà de la seva directora, Àgata Pedrerol; i el seu director executiu, David Pedrerol, tercera generació de la companyia.

Sant Cugat Empresarial realitza una visita institucional a l'empresa Indus

Durant la trobada, la companyia especialitzada en la prestació de serveis tècnics d’enginyeria, arquitectura i consultoria, ha explicat alguns dels projectes amb els quals estan treballant actualment com són els de les empreses Flamagas i Damm, al Regne Unit.

Creat l’any 1951, el grup INDUS es capaç d’atendre grans projectes multidisciplinaris.

INDUS ha destacat per ser una organització tècnica i econòmicament independent i totalment deslligada de qualsevol altre empresa. En conseqüència, disposa de total llibertat per escollir les solucions tècniques més convenients pel client.

Els avalen 70 anys d’experiència; treballant amb grans clients i arquitectes/as de reconegut prestigi de la talla de Carme Pinós, Ricardo Bofill, Norman Foster o Reid Fenwick Associats.