Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària, la darrera Junta Directiva de l’any a les instal·lacions d’ESADE Creapolis. Durant la mateixa s’ha fet una valoració molt positiva de la darrera edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que va posar sobre la taula els principals reptes dels sectors del transport per a la descarbonització. El fòrum empresarial, celebrat el passat 20 de novembre al QGAT Restaurant Events & Hotel, va reunir a 145 representants del teixit econòmic i empresarial de la ciutat.

La Junta Directiva fa un balanç molt positiu de la darrera edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial

 

Principals activitats 2022

Durant la reunió també s’han presentat les principals activitats que organitzarà l’associació l’any 2022, entre les quals destacaran la celebració de dues edicions dels Tribuna Sant Cugat Empresarial, el primer d’ells al mes de maig, i el segon durant el segon semestre de l’any; l’organització de Converses, durant la primera quinzena del mes de juliol, i l’Assemblea General que tindrà lloc el 24 de març.

La primera de les activitats del nou any amb les quals treballa l’entitat, és la Jornada de Responsabilitat Social Corporativa, que tindrà lloc el proper 27 de gener a l’Auditori de Catalònia Fundació Creactiva, i que comptarà amb les ponències de representants de Catalònia Fundació Creactiva, Specialisterne, Icària Iniciatives Socials i Caixabank.