JD13gener-SantCugatempresarialAvui dimecres 13 de gener ha tingut lloc la primera reunió de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial de 2016, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on ha destacat l’acreditació de l’Associació com a entitat acreditada per l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ.

“A partir d’ara podrem gestionar missions empresarials exteriors a un món amb un camp d’acció immens” ha explicat el President de l’Associació, Joan Franquesa, com a factor positiu d’aquest nou paper a dins d’ACCIÓ que se li ha concedit a Sant Cugat Empresarial. A partir d’ara, aquesta serà un Agent de Suport a la Internacionalització per tal de potenciar la integració i promoció d’empreses a l’estranger.

ACCIÓ va ser creada per millorar el suport estratègic i potenciar la competitivitat del teixit empresarial català davant els nous reptes globals, tot en benefici de l’empresa, situant-la en el centre de la seva atenció i apropant-se al màxim a les seves necessitats per acompanyar-la en el seu procés de diferenciació competitiva i de cerca contínua de noves oportunitats de negoci. Per això ACCIÓ entén que aquesta diferenciació es produeix fonamentalment a través de dos vectors clau per a la competitivitat empresarial: la innovació i la internacionalització, en el que col·laborarà Sant Cugat Empresarial.

La celebració dels 10 anys de l’Associació ha esta un cop més present a la taula de la Junta Directiva, com a voluntat d’impulsar-ho al màxim nivell possible i al que hi dediquen part del seu esforç a aquest tipus d’activitat tots els seus components. L’acte, que convoca entorn a 400 persones, tindrà un concert protagonitzat per l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat com a element principal, després del qual tindrà lloc un sopar relacional al que el networking estarà molt present.

Entre d’altres temes que s’han tractat a la reunió, també s’ha parlat sobre la continuïtat del procés per aconseguir la gestió de Sant Cugat Tribuna, el format de xarxa empresarial que representa a la ciutat amb un entorn favorable per a la relació i networking entre empresaris, banquers, administració, periodistes, etc…

 

JD13gener-SantCugatempresarial