CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb l’associació multisectorial Sant Cugat Empresarial tot confirmant el seu suport  a l’organització de les properes edicions del Sant Cugat Empresarial Webinar.

L’acord, que han ratificat Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, i Iván Quesada, director d’àrea de Negoci de CaixaBank al Vallès Occidental-Sabadell, estableix que CaixaBank mantindrà el paper de patrocinador principal de les tres edicions del Sant Cugat Empresarial Webinar previstes per aquest 2020.

El conveni, que referma el compromís de l’entitat financera amb les empreses santcugatenques, té com a objectiu ajudar a promoure el desenvolupament de les empreses associades i reforçar el lligam entre ambdues entitats que es va iniciar el 2017.

La propera edició del Sant Cugat Empresarial Webinar es celebrarà el dilluns 21 de setembre sota el títol ‘El lideratge d’aquí a 2030, així serà el directiu del futur’.  Hi participaran Isabel Perea, sòcia (Partner) de Grant Thornton, i Cristina Fabregat, directora comercial de CaixaBank a Barcelona ciutat, que presentarà el programa Wengage de l’entitat financera. Durant el webinar s’abordaran els reptes i oportunitats de l’entorn actual, els canvis en la manera de treballar i les habilitats de lideratge per assolir l’èxit.

CaixaBank compta amb el programa de diversitat Wengage, un projecte transversal desenvolupat per persones de tots els àmbits de CaixaBank basat en la meritocràcia i en la promoció de la igualtat d’oportunitats, que treballa per a fomentar i visualitzar la diversitat de gènere, funcional i generacional. Wengage inclou mesures internes per a fomentar la flexibilitat i la conciliació, per a visibilitzar la diversitat i per a reforçar el rol de la dona; i, també desenvolupa iniciatives a nivell extern per als clients i la societat.

 

CaixaBank, el banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses, repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles, on treballen 1.200 professionals altament qualificats, amb una sòlida reputació en assessorament empresarial.

En l’àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa a 127 països mitjançant sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que es sumen als gestors d’alta especialització –especialistes de Finançament i servei, Comerç exterior i tresoreria, Finançament estructurat, Turisme i Negoci Immobiliari– que treballen a les oficines d’Espanya, oferint el millor assessorament per les operacions de les empreses a l’estranger. L’entitat dona servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores, com a les grans corporacions i grups empresarials que fan front a projectes internacionals més complexos.